Joost mag het Weten

Joost mag het Weten

Een reis door de Nederlandse pophistorie

JMHW! neemt je mee op een reis door de Nederlandse pophistorie waarbij alle hoogtepunten vanaf de jaren 70 tot aan nu voorbij komen! Van Golden Earring tot BLØF en van Doe Maar tot Nick & Simon…!!! In een drie uur durende show werkt JMHW! van mooie luisterliedjes zoals “Zoutelande” van BLØF, naar knallende feestnummers zoals “Viva Hollandia” (Wolter Kroes), “Leef” (André Hazes jr) en "This is what it feels like” (Armin van Buuren). Voor ieder wat wils. Knallen dus!

 

Knetterende medleys waarin je om de minuut met weer een andere grote hit uit de Nederlandse pophistorie om je oren geslagen wordt! Geen tijd om stil te staan, door naar het volgende hoogtepunt! Kortom, JMHW! neemt het publiek mee op een reis door de tijd waarbij er voor iedereen iets te zingen en te dansen valt! Als het je lukt om stil te blijven staan, mag je het eerste uur nog rustig van een afstandje toekijken, luisteren en zachtjes meezingen….. het tweede uur gaat JMHW! je leren dansen en zingen, en in het derde uur slaat JMHW! meedogenloos en onverbiddelijk toe; feesten, springen en meeblèren tot je erbij neervalt!

 

JMHW! kom je overal tegen; van Noord-Holland tot Limburg en van Zeeland tot Groningen. Op de bruiloft van Jeroen en Ilse, tijdens carnaval in Brabant of de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, en op het bedrijfsfeest van bijvoorbeeld BAM. JMHW! verzorgt regelmatig een avondvullend programma rondom optredens van artiesten als Frans Duijts, Frans Bauer, Samantha Steenwijk, Dries Roelvink, Harry Slinger, André Hazes, Django Wagner, John de Bever, Anita Meyer, One Two Trio, Henk Wijngaard, Bonnie St. Claire, Ruth Jacott enz. enz.