Bob Spanish

Bob Spanish

Ontzettend tof dat ik in mijn eigen stad mag spelen tijdens de Furieade! Op loopafstand van de buurt waarin ik ben opgegroeid gaat het dan gebeuren. Vaste prik, begin oktober dat het feest gaat losbarsten in het centrum wat ik als mijn binnenzak ken. Sinds de lampionnenoptocht, en op latere leeftijd de biertjes in de kroegen rondom, ben ik trouw bezoeker van het Maassluise initiatief. Ik voel me zeer vereerd om dit jaar tegenover, in plaats van ín het publiek te staan om bij te dragen aan een hopelijk geslaagde editie van het feest. 

Begin dit jaar heb ik mijn releaseparty gegeven die hoorde bij mijn EP ‘Adembenemend’ die op 9 februari is verschenen. Ik ben het jaar goed begonnen met nieuw materiaal en op korte termijn volgt er nieuwe muziek. De Furieade biedt mij de gelegenheid om oudere, onder Maassluizers bekende muziek te spelen maar ook zeker mijn nieuwe materiaal te laten horen. Ik kan niet wachten!

Het is voor mij een thuiswedstrijd met een extra lading; zowel praktisch gezien zeer weinig reistijd, altijd goed, en daarnaast ook zeker de verbondenheid die ik met mijn stad heb.   

Momenteel werk ik op school en in de leerlingen die daar rondlopen herken ik mezelf! Lekker met z’n allen eropuit en genieten van de festiviteiten tijdens de feestelijke week in Maassluis. Heerlijk! Ik heb er zin in. Kom langs en vier het feest met ons mee!