WickedG & MC D-Way

WickedG & MC D-Way

Dit jaar zijn Dennis en Werner de hoofdact tijdens de Furieade in Maassluis op de vrijdag, waar ze een geweldige show zullen neerzetten. Werner en Dennis weten als geen ander hoe ze een feest moeten bouwen. Van de nieuwste hits tot gouwe ouwe en guilty pleasures, alles komt voorbij. Verwacht een hoog feestgehalte en een energieke sfeer waar iedereen van links naar rechts gaat.

Werner van der Hoest, bekend onder zijn dj-naam WickedG, is geboren en getogen in Maassluis. Zijn passie voor muziek ontstond al op jonge leeftijd. Hij begon vroeg met produceren en het maken van muziek, en op zijn 18e kocht hij zijn eerste dj-set. In 2008 had hij zijn allereerste optreden in Commedia  Maassluis, wat zijn liefde voor het dj'en verder versterkte.

Sindsdien heeft WickedG op verschillende feesten en in clubs in de regio Rotterdam gedraaid. Tegenwoordig draait hij regelmatig in Maassluis en ook in Rotterdam en Breda, en op privéfeesten. Zijn muziek is te vinden op verschillende online muziekplatforms zoals Spotify, Deezer en YouTube Music.

Dennis Groenewegen, bekend onder zijn MC-naam D-Way, is eveneens geboren en getogen in Maassluis. Hij begon zijn carrière als MC in 2008 en zijn talent kwam echt tot bloei toen hij met DJ Nils van Zandt mee mocht touren naar optredens in Spanje, België en Nederland. Daarna werd hij resident MC bij verschillende locaties, waaronder De Salon in Vlaardingen.

Dennis en Werner, al goede vrienden, besloten hun krachten te bundelen en als duo vaker boekingen te doen en feesten te organiseren. In 2011 begonnen ze hun eigen evenementen, zoals "Wicked Friday" in Café Notre Dame ook in Maassluis. Dit concept omvatte verschillende muziekstijlen, waaronder Nederlandse hits, Top 40, R&B, Reggaeton, House en Latin.