Vrijdagavond gaat de Furieade spectaculair van start!

Vrijdagavond gaat de Furieade spectaculair van start!

Een bomvol programma voor jong en oud. Ervaar Maassluis zoals je nog nooit hebt gedaan. HET stadspromotiefeest van Gemeente Maassluis gaat weer van start.


De avondbraderie start om 18:00 en ook zullen de piraten van de tokomst van het Abacus Theater hun rondjes rijden in wel hele speciale voertuigen. Ook kan je weer gratis in het reuzenrad op het Schanseiland dankzij De Nederlandse Zorg Bemiddelaar - DNZB.


Rond 19:15 zal het vlaggenschip Stoomzeesleepboot Furie onder begeleiding van het Bergingsvaartuig Bruinvisch met daarop de Evenementenband De Furietoeters Maassluis de Sleepboothaven Maassluis binnenvaren. Rond 19:45 zal onze burgemeester Jack de Vries de Furieade officieel openen vanaf de Furie (Govert van Wijnkade tegenover De Haas Shipyards)


Vanaf 19:45 is er een show op het water te zien van flyboard dreams showteam en om 20:00 start de Beemster lampionnenoptocht samen met drumfanfares vanaf de Govert van Wijnkade.


Het MTS Euro Products vuurspektakel op het water start om 20:45 en is te zien vanaf de Marnixkade, Haven en de Govert van Wijnkade. Dit alles vanaf de ligplaats van de Furie richting De Shansbrug in De Kolk en terug. Het is een varende show op het water.


Vanaf 21:00 gaat het los op het evenemententerrein op het Schanseiland met het Commedia DJ team (Marco Rijkens, Wouter van Toor en Erik Lagraauw), RAPPER BOB SPANISH en Wicked G & MC D-way (Dennis Groeneweegen en Werner Van Der Hoest).