Unieke kans om te roeien in de haven van Gemeente Maassluis!

Unieke kans om te roeien in de haven van Gemeente Maassluis!

Tijdens Furieade zullen er op zaterdag 5 oktober tussen 10:00 uur en 16:30 uur verschillende roeiwedstrijden gehouden worden vanwege de start van het 75 jarig jubileum van Zeekadetkorps Maassluis.


Naast deelnemende teams van de zeekadetten mogen ook andere geïnteresseerden zich inschrijven als roeiteam. Een roeiteam moet bestaan uit 4 roeiers, het sturen wordt verzorgt door een zeekadet.


De wedstrijden zullen worden gehouden op de Noordgeer. Met het beginpunt ter hoogte van de Schansbrug. Het aan- en van boord stappen van de roeivletten gebeurt via het schip de Assam 2. Deze ligt aan de Geerkade westzijde gemeerd.


De wedstrijden worden geroeid met twee teams tegen elkaar of een team alleen. Uiteindelijk telt de snelste tijd! Om 16:00 uur zal er een prijsuitreiking plaatsvinden aan boord van de Rigel, het schip van Zeekadetkorps Maassluis.


Hopelijk zien we je zaterdag om de teams aan te komen moedigen! Maar het leukste zou zijn als je zelf een team samenstelt en je opgeeft om te komen roeien. Aanmelden van roeiteams kan via info@zkkmaassluis.nl of kijk op zaterdag aan boord van de Assam 2 of er nog een plekje vrij is om deel te nemen.


Tot zaterdag!