Vlieg met een helikopter boven de Furieade en Gemeente Maassluis

Vlieg met een helikopter boven de Furieade en Gemeente Maassluis

Tijdens de Furieade ligt de prachtige haven van Maassluis weer volgepakt met historische schepen. Zaterdag 7 oktober kunt u dit prachtige schouwspel vanuit een helikopter aanschouwen.
Prince Helicopters is een bedrijf dat al bijna 50 jaar actief is in de luchtvaart. Een van onze specialiteiten is het organiseren van rondvluchten bij evenementen. Zo zijn we al vaker te gast geweest bij de Furieade in Maassluis. Wij laten u dan ook graag de mooiste plekjes vanuit de lucht zien. Want hoe goed je een gebied ook denkt te kennen, vanuit de lucht ziet het er toch heel anders (en veel mooier) uit!
Tijdens een rondvlucht op de Furieade komt u ogen tekort. Meteen bij het opstijgen ziet u de sfeervolle haven van Maassluis, met in de verte zicht op Delft, Den Haag en de kassen in het Westland. Dit vormt een mooi contrast met de imposante industrie van de Botlek en Europoort, aan de andere kant van de Nieuwe Waterweg. Kijkt u naar het westen dan ligt daar de Maasvlakte, met daarachter de Noordzee. In oostelijke richting ziet u de skyline van Rotterdam aan de horizon en naar het zuiden heeft u zicht op de vlakke polders van de Zuid-Hollandse en de Zeeuwse eilanden.
ledere passagier krijgt een eigen headset op. Zo kunt u comfortabel met de piloot en uw medepassagiers communiceren. Tijdens de vlucht mag u zelf aangeven waar u naartoe wilt vliegen, zolang dit binnen de vluchtduur is.
Vanaf € 99,95 per persoon. Tickets zijn te vinden op prince-helicopters