Ontdek de magie van beeldverhalen tijdens de Furieade Zondag op 8 oktober!

Ontdek de magie van beeldverhalen tijdens de Furieade Zondag op 8 oktober!

Ontdek de magie van beeldverhalen tijdens de Furieade Zondag op 8 oktober! 

In samenwerking met het gepassioneerde Furieade bestuur presenteren Peter Farla en leden van FWS Maassluis een betoverende pop-up foto expositie, een initiatief dat de verbeelding tot leven brengt. 

De expositie omvat een unieke verzameling foto’s die de essentie van Maassluis en haar omgeving vastleggen.  Een breed scala aan thema's en stijlen, van adembenemende landschappen tot intrigerende portretten. 

Elke foto vertelt een verhaal, een visuele reis door tijd en ruimte, vastgelegd door de lens van gepassioneerde fotografen. Ontmoet de kunstenaars, de gezichten achter de lens, en ontdek de inspiratie achter hun indrukwekkende werken.

Dwaal door de tent van Peter Farla, een expositie met de titel “Lelijkheid op haar mooist” waarin zijn creaties schitteren. Verlies jezelf in de indrukwekkende beelden die hij met passie heeft vastgelegd. 

Verbaas je over de verscheidenheid van beelden gemaakt door de leden van de FWS werken met verschillende perspectieven en stijlen die de diversiteit van onze getalenteerde lokale fotografen weerspiegeld.

Saskia van Kuijen en Edwin Sonneveld voegen een laatste vleugje magie toe met hun foto's die de ziel van Maassluis en haar omgeving vangen. Een adembenemende collectie die zowel de schoonheid als het karakter van deze pittoreske regio weergeeft.

Dus, kom en geniet op Furieade Zondag van deze visuele reis. Laat je betoveren door de kunst van fotografie, omringd door een sfeer van gezelligheid en enthousiasme. Mis deze unieke kans niet om de verhalen achter de beelden te ontdekken. Wees welkom bij onze pop-up foto expositie en laat je verrassen door de kracht van het beeld!