Vaar jij ook gratis mee tijdens de Furieade

Vaar jij ook gratis mee tijdens de Furieade

Vaar jij ook gratis mee door de haven van Gemeente Maassluis tijdens de Furieade?
Er zijn maar liefst drie opstapplaatsen op zaterdag 7 oktober dit jaar. De boten varen tussen 10:00 en 17:00 en hebben geen vaste tijden.
1. Rondvaarten met Westlanders door de Monstersche Sluis Maassluis (zaterdag en zondag), afvaart vanaf de sleepbootsteiger aan de Haringkade. (hoek Hellingkade - Haringkade)
2. Rondvaarten met de Scouting KD door de haven, afvaart vanaf de sleepbootsteiger aan de Haringkade (hoek Hellingkade - Haringkade)
3. Rondvaarten met de WAKER door de haven van Maassluis, afvaart vanaf het rode werkschip Ruigt (De Vries Werkendam) aan de Haven, dichtbij de Stadhuiskade en het Nationaal Sleepvaart Museum.
4. Rondvaarten met de KRVE Rotterdam (Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht) door de haven, afvaart vanaf de Museumschip Hudson aan de Govert van Wijnkade tegenover Fitline Maassluis.
LET OP!
Dit jaar is het ook mogelijk, dankzij DeltaPORT Donatiefonds, om mee te gaan met rondvaarten door de Monstersche Sluis. In de binnenhaven stap je op bij de sleepbootsteiger aan de Haringkade. Dit is de steiger waar ook het Bergingsvaartuig Bruinvisch ligt afgemeerd.
Deze rondvaarten zullen op zaterdag 7 oktober van 10:00 - 17:00 en op zondag 8 oktober van 12:00 - 18:00 plaatsvinden.
Afvaart vanaf de sleepbootsteiger aan de Haringkade. (hoek Hellingkade - Haringkade)