Ook de Koninklijke Marine is dit jaar weer aanwezig tijdens de Furieade in Gemeente Maassluis.

Ook de Koninklijke Marine is dit jaar weer aanwezig tijdens de Furieade in Gemeente Maassluis.

Ook de Koninklijke Marine is dit jaar weer aanwezig tijdens de Furieade in Gemeente Maassluis. Ze komen dit jaar met het duikvaartuig Hr. Ms. Cerberus A851 en daar blijft het niet bij!


Naast het duikvaartuig komt de Koninklijke Marine ook met een duiktank waar duikers van de marine een nat pak halen, een promotietent waar je alles mag vragen......., een hijskraan waar je jouw behendigheid kan testen en een container EN trailer waar je door middel van een VR bril kan ervaren wat het is om bij het Korps Mariniers of de Koninklijke Marine werkzaam te zijn. Hoe gaaf is dit!


Wil je meer weten over het duikvaartuig kom dan kijken aan boord tijdens de Furieade en kijk alvast op https://www.defensie.nl/.../materieel/schepen/duikvaartuigen om meer van dit prachtige vaartuig te weten.


De Marine Roadshow vertegenwoordigd de Koninklijke Marine op evenementen door heel Nederland. Door de marine dichter bij huis te brengen willen wij een groter draagvlak creëren in de samenleving. Het publiek kan terecht met allerlei vragen over Defensie en met name de Koninklijke Marine. Daarnaast kan het publiek ontdekken wat de marine doet en wie wij zijn. Samen met onze collega’s zorgen we voor een onvergetelijke beleving voor jong en oud.