Kortenhof vuurwerkspektakel

Kortenhof vuurwerkspektakel

Kom jij ook naar het Van Kortenhof vuurwerkspektakel op vrijdag 6 oktober om 21:00.
Het vuurwerk zal afgestoken worden vanaf het terrein van De Haas Scheepswerf Maassluis. Vanaf verchillende locaties en afstanden is het vuurwerk prima te zien, aangezien het hoog vuurwerk zal zijn.
Zichtlocaties zijn het grasveld voor het podium op het Schanseiland, Hellingkade richting Govert van Wijnkade en de brug, maar ook Hellingkade, Breugomslop en een stuk van de Ankerstraat. Ook vanaf een gedeelte van de straat Haven aan de haven is het goed te zien.
Op de plattegrond kunt u zien waar u het beste kunt staan en ook waar de drukte wordt verwacht.
Het vuurwerkspektakel bestaat uit consumentenvuurwerk dat eind december bij Van Kortenhof gekocht kan worden. Het is dan ook het vuurwerk dat u kan en mag afsteken tijdens de jaarwisseling (oud en nieuw).
Het is aan te raden, om naast de door ons getroffen maatregelen als afstand, het tussendoor stop kunnen zetten van het vuurwerk en extra vuurwerkspotters, de gebruikelijke persoonlijke voorzorgsmaatregelen (bv het dragen van een vuurwerkbril) te treffen.
Kom ook langs bij Van Kortenhof tijdens het actieweekend van 5 tot en met 7 oktober. Voor meer informatie zie Kortenhof.