Kom genieten op de laatste dag van de Furieade

Kom genieten op de laatste dag van de Furieade

Goedemorgen iedereen, Vandaag wederom prachtig weer!
Kom genieten op de laatste dag van de Furieade


Om 10:00 vertrekken de meeste schepen uit de haven. Een prachtig gezicht en moment om mee te maken.


EN VERDER VANDAAG! Voor de kleine kids is er heel veel te doen. EN ALLES IS GRATIS!!!


Zo is het kidercircus Hannes en Co. aanwezig waar de kids zich (onder begeleiding) een echte circusartiest kunnen voelen.


Amber Schminkt 't is aanwezig om vrolijke gekleurde snoetjes te creëren. Laat je omtoveren tot zeemeermin, haai, dolfijn of iets anders. Je vindt Amber van 13:00 - 18:00 langs de Hellingkade.
Bij UN1EK Onderwijs en Opvang kan je leuke zee- en bootcreaties maken.
Ook is de Historische Vereniging Maassluis aanwezig waar op 2 GROTE schermen jong en oud jig-saw puzzels kunnen maken. Met het maken van de puzzels kan iedereen leren van Gemeente Maassluis van toen en nu.


Je vindt Amber Schminkt, UN1EK en de Historische Vereniging Maassluis van 13:00 - 18:00 langse de Hellingkade in de pagodetenten.


Kermis tijdens de Furieade hoort erbij en voor vele van ons is dat een feest met veel licht en geluid. Voor wie de Kermis Maassluis ook tof vindt, maar niet tegen alle prikkels kan hebben wij speciaal op de zondag van 12:00 tot 13:00 een prikkelarm uur.


Als de kinderen vermaakt worden kunnen de ouders genieten van de De Big Fun Band, Zanggroep LOS en Coverband Uncle Fester op het podium op het Schanseiland.


En daarna of tussendoor gezellig samen het reuzenrad in en Ervaar Maassluis van grote hoogte. (GRATIS toegang reuzenrad)


HEEL VEEL BRADERIE (vrijdag, zaterdag en zondag) en dus ook op zondag van 12:00 tot 18:00!