Aankondiging Furieade en nieuwe site

Aankondiging Furieade en nieuwe site

Op 4 juli was de aftrap van Furieade en Kids aan de Vlieten 2023.

We waren weer van harte welkom bij de Ridderhof waar we samen met burgemeester Rensen het startschot hebben gegeven.
Achter de schermen zijn we vanuit de Stichting Maassluis Maritiem alweer enige maanden bezig met de voorbereidingen van de 42e Furieade. Zo hebben we samen met Gomotion.nl twee nieuwe websites mogen maken voor onze stichting die we de komende periode zullen vullen. Wij gaan de komende periode gebruiken om de website verder in te vullen. 
Met SPEM Stichting Publieke Evenementen Maassluis gaan we dit jaar een mooie samenwerking aan op de zondag. Op de zondag zal cultuur centraal staan.

Verder wordt er op zondag samen met Ervaar Maassluis, Hotel Maassluis en Grand Café de Waker een vlootschouw georganiseerd. Jaarlijks verlaten alle schepen tussen 10:00 en 12:00 de haven. Dit is een heel mooi moment om alle schepen nog eens te zien en varend.🚢

𝙆𝙞𝙙𝙨 𝙖𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙑𝙡𝙞𝙚𝙩𝙚𝙣

Ook Kids aan de Vlieten lijkt een mooie traditie te worden. In het laatste weekend van de zomervakantie op zaterdag 19 augustus 2023 kunnen alle kinderen weer genieten van waterpret in op en rond de vlieten in ons mooie stadshart.
Ook heeft Kids aan de Vlieten een nieuwe website www.kidsaandevlieten.nl hierop volgt meer informatie over de activiteiten. De toegang is wederom gratis en de kaarten zijn op te halen bij Ervaar Maassluis (Nieuwstraat 2).