Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over Kids aan de vlieten

UPDATE:  12 AUGUSTUS 2021
 
Helaas moeten we laten weten dat er vanwege de huidige maatregelen geen vergunning wordt verleend voor Kids aan de Vlieten op zaterdag 28 augustus 2021. We vinden dit ontzettend jammer maar hebben ons neer te leggen bij het besluit. 
 

Ben je een beetje sportief en niet bang om nat te worden? Ben je ook nog eens tussen de 4 en 13 jaar? Kom dan zaterdag 27 augustus 2022 naar het leukste waterfeest in Maassluis, Kids aan de Vlieten.

Bij Kids aan de Vlieten moet je denken aan klimmen, varen, suppen, slingeren, rollen en tokkelen. En dit allemaal op een dag, boven, op en in de vlieten van het Stadshart van Maassluis. Zo kan je als stuurman in een elektrisch bootje varen, rollen over de vlieten in een waterbal en klimmen over een avontuurlijk parcours. Daarbij kom je erachter hoe goed, of niet, je balans is op een sup en trotseer je de vlieten met speciale waterklompen. Of je nu heel stoer met alles meedoet of met een paar onderdelen, het wordt gegarandeerd een feest op het water! En de grote vraag is natuurlijk, hou je het droog?

Deze dag kan je een uur meedoen zodat je genoeg tijd hebt om alles te ontdekken. De gratis kaarten met het startbewijs kan je vanaf 1 augustus ophalen bij Ervaar Maassluis, Nieuwstraat 2. Je kan een starttijd kiezen tussen 10.00 uur en 16.00 uur en je hoort meteen vanaf welke locatie je start.

We willen natuurlijk dat iedereen hierbij kan zijn, maar het aantal deelnemers is beperkt. Wil je zeker zijn van een toegangsbewijs? Wacht dan niet te lang met een kaart regelen. Ben je 1 augustus net op vakantie of is er een andere reden waarom je geen kaart kan ophalen? Kijk dan je opa, buurvrouw, oom, of wie dan ook, lief aan en vraag of ze dit voor je doen. En vergeet niet om je vrienden mee te vragen. Want dit spetterende feest op de laatste zaterdag van de zomervakantie mogen jullie niet missen!

Laatste nieuws

Activiteiten

Datum

Activiteit & locatie

Datum

Activiteit & locatie

Datum

Activiteit & locatie

Datum

Activiteit & locatie

Datum

Activiteit & locatie

Gigantisch Waterparcours

In en over de Noordvliet

Sponsors