Eerste Furieadekrant voor burgemeester Edo Haan

Afgelopen week was de overhandiging van de eerste Furieadekrant aan burgemeester Edo Haan op de Furie. De krant is in samenwerking gemaakt met Uitgeverij West Media. Donderdag 22 september ontvangt iedereen in Maassluis, Maasland en Maasdijk ingesloten in de Maassluise Courant de Furieadekrant.
Het bestuur van Stichting Maassluis Maritiem kijkt uit naar alweer de 41e Furieade, die gehouden wordt vanaf woensdag 28 september tot en met zondag 2 oktober. Ook dit jaar is traditiegetrouw op vrijdagavond 30 september de opening met het binnenvaren van de Furie. Het zal weer een spetterende opening worden, gevolgd door de lampionnenoptocht onder begeleiding van verschillende drumbands en daarna op het Schanseiland vuurwerk en de 538 drive in show. Tot ziens op hét grandioze Stadsfeest van Maassluis!