FURIEADE 2021 GAAT NIET DOOR

Zoals jullie weten heeft de overheid afgelopen vrijdag aangekondigd dat grote evenementen, tot in ieder geval 20 september, niet mogen plaatsvinden.
We hebben daarom met veel pijn in ons hart besloten om de Furieade 2021 niet door te laten gaan. Het is te onzeker wat er na 20 september mag en kan en of de 1.5 meter regel eraf gaat. De Furieade heeft een goede voorbereiding nodig om alles goed en veilig te laten verlopen, daarom hebben we deze knoop door moeten hakken.
We hadden al eerder gezegd ‘we doen het goed of we doen het niet’, en daarom zal er ook geen aangepast programma komen.
Een harde klap en ontzettend balen want we waren in volle voorbereiding om fantastische dagen voor jullie neer te zetten. We denken nu vooral aan jullie, want we weten dat er heel veel mensen uitkijken naar dit mooie stadsfeest. We hopen dat we in 2022 wel een geweldige editie neer kunnen zetten.

FURIEADE 2021 GAAT NIET DOOR

Zoals jullie weten heeft de overheid afgelopen vrijdag aangekondigd dat grote evenementen, tot in ieder geval 20 september, niet mogen plaatsvinden. We hebben daarom met

Lees verder »