Beleef het avontuur tijdens KIDS AAN DE VLIETEN.

Aanstaande zaterdag 29 augustus van 10:00 tot 17:00 vindt dit spetterende feest op, in en boven de Vlieten plaats in het stadshart van Maassluis. Ben je sportief en niet bang om nat te worden, dan is dit iets voor jou. Wij hebben een paar gave activiteiten en nodigen jullie dan ook graag uit. Het is een mooie afsluiting van de zomervakantie en een frisse start van het nieuwe schooljaar.

Zo hebben wij diverse bootjes klaar liggen. Je kan lekker komen varen als kapitein op je eigen elektrische boot. Of wat dacht je om als stuurman je eigen koers te bepalen over de Vliet, in een van de leuke peddelbootjes.

Altijd al eens willen Suppen, kom dan gezellig langs. Het is niet moeilijk en de meesten peddelen zonder probleem weg. Balans houden is soms even wennen, maar ook dat is snel onder de knie. Suppen in Maassluis en Warbout Rondvaarten & Sloepverhuur maken deze ervaring mogelijk.

Met onze Waterballen of de Aquaroller actief spetteren in de Vlieten. Maar nog spannender is het om met de Waterschoenen over de vliet te lopen, en natuurlijk proberen droog te blijven.

Avontuurlijk klimmen, klauteren, slingeren , tokkelen en nog meer kan gedaan worden op het door de Scouting Karel Doormangroep gemaakte parcours. Stoer het hele parcours volgen of enkel onderdelen, kom langs en probeer droog de overkant te halen.

En om al deze gave activiteiten te kunnen doen heb je natuurlijk voldoende energie nodig. AH Koningshoek en Jumbo Maassluis staan klaar met een mooie fruitkraam zodat je daarna meteen weer verder op avontuur kan.

Vanaf 10.00 uur starten ieder uur de activiteiten. Deelname is gratis voor kinderen van 4 tot 13 jaar en de kaarten zijn af te halen bij Ervaar Maassluis Info op de Nieuwstraat 2 in Maassluis. Dus ga snel langs en verzeker je van een toegangsbewijs.

Bij het ophalen van je kaartje kies je een starttijd tussen 10:00 en 16:00 en zal je meteen horen op welke van de twee locaties je mag starten. Op de dag zelf kunnen ook kaarten worden afgehaald, maar op = op. Zonder kaartje helaas geen toegang.

Uiteraard houden wij rekening met de dan geldende RIVM richtlijnen.

Sponsors