De 40e Furieade was een succes!

De 40e Furieade was geweldig. De opening was met recht een spektakel.

Het blijft een mirakel dat dit stadsfeest door een groepje vrijwilligers wordt georganiseerd. Zonder hen is er geen Furieade, dus dank voor alle inzet en enthousiasme om dit festijn tot een succes te maken.

Ook heel veel dank aan de sponsors die op vele manieren een bijdrage hebben geleverd aan deze 40e Furieade.

We hopen dat de vele duizenden bezoekers genoten hebben van de opening, het vuurwerk, de braderie, de vaartochten, de schepen, de muziek, de ouderenmiddag, de kermis en alle andere activiteiten die van 2  tot en met 6 oktober Maassluis op zijn kop hebben gezet.

Tot volgend jaar!

FURIEADE 2021 GAAT NIET DOOR

Zoals jullie weten heeft de overheid afgelopen vrijdag aangekondigd dat grote evenementen, tot in ieder geval 20 september, niet mogen plaatsvinden. We hebben daarom met

Lees verder »